Få vores nyheder på mail

Presseinvitation PostNord Danmark Rundt 2017

Pressemeddelelse   •   Jun 15, 2017 14:45 CEST

Presseinvitation PostNord Danmark Rundt 2017

Danmarks Cykle Union inviterer pressen til at dække PostNord Danmark Rundt 2017. Løbet er i 2017 UCI-kategoriseret 2.HC.

Deadline for akkreditering er mandag den 11. september 2017. Der kan anmodes om akkreditering til alle etaper eller enkelte etaper. Akkrediteringer udleveres i hhv. start- og målbyerne. Nærmere info om udlevering af akkreditering følger umiddelbart før løbet.

Pressepakke med kørsel og overnatning
Der tilbydes igen i 2017 en PNDKR pressepakke inkluderende hotel, kørsel og forplejning. Læs mere om pressepakken her. Ved spørgsmål kontakt løbets mediechef Christoffer Lehmann (CL) på medie@postnorddanmarkrundt.dk 

Akkreditering
Akkreditering foregår via denne registreringformular eller via mail til (CL) på mail medie@postnorddanmarkrundt.dk. Venligst angiv “Akkreditering” i emnefeltet. Ved ønske om akkreditering oplyses i registreringsformularen eller i mailen:

  • Navn
  • Medie
  • Funktion (skrivende/fotograf/tv)
  • Angiv etape(r) eller ’Alle etaper’ 
  • Angiv start- eller målby hvor akkrediteringen ønskes afhentet


Medie- og pressebiler
Alle medie- og pressebiler skal have officiel PNDKR 2017 pressestreamer i forruden, såfremt der ønskes parkering i umiddelbar nærhed af start- og målområderne. Pressestreameren udleveres sammen med den personlige akkreditering. Ønskes pressestreamer til køretøj mail medie@postnorddanmarkrundt.dk eller angiv det i tilmeldingsformularen.

Pressemøder
Der vil være mixed zone efter hver etape I målbyen. Mixed zone findes i umiddelbar nærhed af podiet. Alle ryttere der skal på podiet efter etapen, vil være tilgængelige i mixed zone. Kun presse med akkreditering har adgang til mixed zone.

Fotografer
Fotografer skal bære officiel PNDKR fotovest. Fotovesten udleveres sammen med den personlige akkreditering. Med fotovesten er der adgang til mixed zone og fotoområdet på opløbsstrækningen i målbyen.

Resultater og klassement
Der tilbydes i år officiell PNDKR resultat- og klassementsformidling der kan embedes i artikler og digitale omtaler af løbet. Ønskes eksempler, kontakt CL på mail medie@postnorddanmarkrundt.dk.

Der er i år også mulighed for at få tilsendt etaperesultater og klassementer pr. mail umiddelbart efter kommissærernes godkendelse. Du kan angive i tilmeldingsformularen hvorvidt resultater og klassementer ønskes fremsendt.

  • 12. September 1. etape Frederiksberg – Kalundborg 175 km
  • 13. september 2. etape Svendborg – Odense 185 km
  • 14. september 3. etape Otterup – Vejle 180 km
  • 15. september 4. etape Enkeltstart Randers 20 km
  • 16. september 5. etape Ebeltoft – Aarhus 200 km

PostNord Danmark Rundt køres fra den 12. til 16. september. Starten går på Frederiksberg, hvor løbet plejer at slutte, mens årets finale kommer til at foregå på en kuperet rundstrækning i den europæiske kulturhovedstad Aarhus. DR sender live fra alle etaperne.

Vedhæftede filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar