Få vores nyheder på mail

Fem danske kontinentalhold er udtaget til PostNord Danmark Rundt

Pressemeddelelse   •   Jun 26, 2017 08:08 CEST

For første gang siden 2009 kører fem danske kontinentalhold med i PostNord Danmark Rundt

Danmarks Cykle Union belønner kontinentalholdenes flotte talentarbejde. De fem danske kontinentalhold BHS Almeborg – Bornholm, coloQuick - CULT, Riwal Platform Cycling Team, Team Giant Castelli og Team VéloCONCEPT er alle udtaget til den 27. udgave af PostNord Danmark Rundt.

Når den 27. udgave af PostNord Danmark Rundt køres fra den 12.-16. september 2017 bliver det med deltagelse af fem danske kontinentalhold, for første gang siden 2009-udgaven af løbet.

Udtaget til PostNord Danmark Rundt 2017 er BHS Almeborg – Bornholm, coloQuick - CULT, Riwal Platform Cycling Team, Team Giant Castelli og Team VéloCONCEPT.

- Det har været et meget flot forår for dansk cykling, hvor store resultater er kommet hjem i en lind strøm fra både større og mindre UCI-løb. Men det helt afgørende for udtagelsen af de fem danske kontinentalhold er, at de alle leverer et meget flot stykke dansk talentudviklingsarbejde. Netop det flotte talentarbejde er i Danmarks Cykle Unions fokus i udtagelsesprocessen, siger løbsdirektør Jesper Worre og uddyber:

- Alle de udtagne hold har en bredde og kvalitet som aldrig set før, og de har alle kørt et godt forår og leveret fine UCI-resultater. Nu får de ro til at forberede sig optimalt til deres største opgave i år. Jeg tror, at de fem danske kontinentalhold er klar til mere succes i årets PostNord Danmark Rundt.

Med udtagelsen af de fem danske kontinentalhold er den foreløbige startliste til årets PostNord Danmark Rundt oppe på i alt 11 hold. I maj måned blev det offentliggjort at de seks Tour de France-mandskaber Trek Segafredo, Team Sunweb, Astana Pro Team, Direct Energie, Cofidis Solutions Credits og Wanty – Group Gobert, alle deltager i årets danske rundtur.

Yderligere fem hold offentliggøres i juli og august måned, heriblandt det danske landshold Team PostNord Danmark.

Løbsdirektør Jesper Worre kan træffes hele dagen for uddybende kommentarer på tlf. +45 20 11 08 78.

Billeder til redaktionelt brug kan tilgås via Danmarks Cykle Unions Skyfish-konto.
Kreditering: PostNord Danmark Rundt 

PostNord Danmark Rundt køres fra den 12. til 16. september. Starten går på Frederiksberg, hvor løbet plejer at slutte, mens årets finale kommer til at foregå på en kuperet rundstrækning i den europæiske kulturhovedstad Aarhus. DR sender live fra alle etaperne.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar